Generic filters
Exact matches only

Advocaat-medewerker Corporate Criminal Law

Amsterdam 19 April 2023

Wegens uitbreiding van ons strafrechtteam zijn wij op zoek naar een Advocaat-medewerker Corporate Criminal Law (Ondernemingsstrafrecht).

Binnen deze functie bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen een uitdagende en internationale hooggekwalificeerde omgeving.

Heb jij aantoonbare ervaring als advocaat Ondernemingsstrafrecht en zoek jij een uitdagende en zelfstandige rol bij een toonaangevend advocatenkantoor? Dan maken wij graag kennis met jou!

Dit ga je doen als Advocaat-medewerker Corporate Criminal Law:

 • het verlenen van bijstand aan ondernemingen en (senior) management in strafzaken;

 • het verrichten van onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden binnen ondernemingen;

 • het adviseren over compliance met wet- en regelgeving;

 • het adviseren van ondernemingen die het slachtoffer zijn geworden van strafbare feiten;

 • doceren en publiceren wordt aangemoedigd.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij (hebt)

Voor het team zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker met aantoonbare ervaring in het ondernemingsstrafrecht. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • je hebt tussen 3 tot 8 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare Ondernemingsstrafrechtpraktijk;

 • je bent oplossingsgericht en kan out-of-the-box denken;

 • je bent grondig en secuur, werkt planmatig en vindt het een uitdaging om je vast te bijten in complexe juridische vraagstukken;

 • je werkt graag in teamverband en wilt meebouwen aan een team in ontwikkeling;

 • je hebt interesse in rechtsgebieden naast het strafrecht, waaronder het bestuursrecht, milieurecht en het financieel toezichtrecht;

 • je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;

 • je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend;

 • jij bent toe aan een nieuwe uitdaging!

Hier ga je werken als Advocaat-medewerker in Amsterdam

De advocaten van het strafrechtteam maken deel uit van de praktijkgroep Litigation & Risk Management in Amsterdam. Dit is een brede praktijkgroep bestaande uit advocaten met verschillende expertises, waaronder Corporate Litigation, Commercial Litigation, Arbitrage en Ondernemingsstrafrecht. Daarnaast wordt intensief samengewerkt in het kantoor-brede Corporate Investigations, Compliance & Defence team. Dit team bestaat uit circa 30 advocaten, fiscalisten en onderzoekers die werkzaam zijn binnen verschillende praktijkgroepen, zoals Mededinging & Overheid, Corporate Tax Services, Banking & Finance en Corporate op onze kantoren in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland. Op deze wijze bieden wij hoogwaardige geïntegreerde dienstverlening aan onze cliënten.

Dit bieden we je

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor, uniek in haar aanbod en opererend in de top van de markt. Je werkt op een fantastische locatie in een gedreven team, waarin hoogwaardige dienstverlening, teamspirit en collegialiteit voorop staan.

Wij bieden je een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een interessant mobiliteitsplan met daarnaast veel ruimte voor zelfontwikkeling en flexibiliteit (o.a. thuiswerken).

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze vacature in Amsterdam

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'.

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Marleen Velthuis: Marleen.Velthuis@loyensloeff.com of 06-11179598. Vragen over het proces kun je stellen aan Octavie van Erven Dorens (sr recruiter): octavie.van.erven.dorens@loyensloeff.com  of 06-1051177.

Note: De integriteit van Loyens & Loeff als kantoor en van onze medewerkers is essentieel. Screening van onze medewerkers maakt daarom deel uit van de indiensttreding. De screening vindt plaats op basis van de rol die je gaat vervullen bij Loyens & Loeff. Afhankelijk van het functieniveau kan de screening bestaan uit een VOG. Je arbeidsovereenkomst treedt pas in werking onder de opschortende voorwaarde dat de screening volledig en positief is afgerond. Neem contact op met de desbetreffende recruiter voor meer informatie over deze screening.  

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?