Compensation & Benefits Adviseur

Amsterdam, Rotterdam 17 February 2021

Compensation & Benefits Adviseur (ter vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof)

Wegens zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een Compensation & Benefits Adviseur voor de periode van half april tot en met oktober 2021. Het is mogelijk om deze positie als interim in te vullen.

Ben jij de ervaren HR Projectmanager met een gedegen kennis van arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Compensation & Benefits Adviser ben je verantwoordelijk voor de advisering over en uitvoering van verschillende arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken binnen ons kantoor. Het gaat om thema’s als het beloningsbeleid, flexibel werken (ofwel ‘new ways of working’), pensioen, het mobiliteitsbeleid en nog veel meer. Deze functie heeft intern en extern contact met personen die vaak andere belangen en benaderingen hebben, maar waar wel sprake is van een gemeenschappelijk streven. De functie op dit niveau heeft direct impact op de verwezenlijking van de doelstellingen van de eigen HR-afdeling. De gevolgen van de werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn op middellange termijn waarneembaar en zijn omvangrijk.

Dit ga je doen als Compensation & Benefits Adviseur

 • Je bent betrokken bij een van de grote strategische HR-projecten, het ontwerp en de implementatie van een nieuw performance management binnen ons kantoor. Het gaat om het neerzetten van een nieuwe visie op belonen en ontwikkelen. In de laatste fase van implementatie speel je een belangrijke rol op het gebied van harmonisatie, overgangsmaatregelen en communicatie met de verschillende belanghebbenden;
 • Je zal binnen Compensation & Benefits in verschillende projecten participeren of deze op je nemen en deze binnen de organisatie implementeren en communiceren. Je ontwerpt zelfstandig beleidsvoorstellen en stuurt op eenduidige en uniforme toepassing van HR-instrumentaria. Je zorgt hierbij voor draagvlak binnen de organisatie, coördineert planning, kwaliteit en resultaat;
 • Je hebt een leidende rol in het formele besluitvormingsproces met onze stakeholders en is het belangrijk dat jij hen gedurende het proces regelmatig op de hoogte houdt van de voortgang. Dit betreft bijvoorbeeld contact op hoger (internationaal) managementniveau waarbij er sprake is van overtuigen, draagvlak creëren en het beïnvloeden op inhoud;
 • Ook zal je je bezig houden met terugkerende thema’s als de vertaling van wet- en regelgeving op het gebied van HR naar regelingen voor Loyens & Loeff. Je houdt interne en externe ontwikkelingen bij, signaleert knelpunten bij de uitvoering van beleid en doet voorstellen tot wijziging en verbetering. Je neemt initiatieven om het beleid te laten aansluiten op de ontwikkeling van de organisatie en de behoeften van bestuur, leidinggevenden en medewerkers.

Deze vacature is echt iets voor jou, want

 • Je hebt minstens 6 jaar werkervaring binnen de professional services met een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van Compensation & Benefits;
 • Je hebt ervaring op het gebied van projectmanagement en krijgt energie van het uitvoeren van projecten van A tot Z;
 • Je hebt HR- en organisatieontwikkeling brede ervaring samen met een goede dosis vlieguren op het gebied van verander management en stakeholdermanagement in een partner gestuurde omgeving;
 • Je weet een boodschap over te brengen, steeds met het oog voor draagvlak en samenwerking;
 • Je bent een gesprekspartner op alle niveaus, proactief en organisatiesensitief, denkt out of the box, hebt een vlotte pen en je kan goed werken met complexe data en weet deze op een heldere wijze uiteen te zetten.;
 • Het gaat derhalve om het kunnen beoordelen, interpreteren en analyseren van situaties. Het overzien van meerdere vakgebieden/helicopterview.

Hier ga je werken als Compensation & Benefits Adviseur

Je zal komen te werken binnen ons HR Policy, Compensation & Benefits team, dit team bestaat uit vier personen waarmee jij elke dag schakelt. Je vervult een brugfunctie naar de andere disciplines binnen onze HR-afdeling en zoekt actief de samenwerking met andere stakeholders en de business.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op juridisch gebied bedient. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 specialisten, fiscalisten, advocaten en notarissen in 6 kantoren in de thuismarkt en in 8 vestigingen in de belangrijke financiële centra in de wereld, Europa, Azië en de Verenigde Staten. De organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze vacature

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Angelique de Bruin-Kreffer (Head of HR Policy, Compensation & Benefits) via Angelique.de.Bruin@loyensloeff.com. Voor vragen over de procedure kun je onze Senior Recruiter Marieke Arets contacten via Marieke.Arets@loyensloeff.com.

Graag ontvangen we jouw sollicitatie vóór 28 februari.

#LI-MA

Interested?

Apply

Questions?

Marieke Arets

Senior Recruiter Experienced Hires & Business Services

Marieke.Arets@loyensloeff.com
+31205785998
+31612245296

Application procedure

 • Step one

  You will start your application procedure by filling in the online application form.

 • Step two

  Our recruitment team will receive your application and evaluate your CV, letter of motivation and previous reviews.

 • Step three

  Our recruitment team will give you a call to share their thoughts about your ability to start as a professional at Loyens & Loeff.

 • Step four

  Depending on your years of experience, we will ask you to make an online cognitive assessment

 • Step five

  You will be invited to have an interview at Loyens & Loeff. This interview will be held by our recruiter and the manager of the department.

 • Step six

  After the interview we will evaluate the interview and call you to hear your thoughts. If both parties are still enthusiastic, you will be invited for another interview.

 • Step seven

  The last round of interviews will be held by two members of the Business Services department.

 • Step eight

  Did you make it? You will soon receive important information about the start of your position at Loyens & Loeff. Congrats!