Ervaren Kandidaat-notaris – Energy & Infrastructure

Amsterdam 14 January 2022

Heb je een aantal jaar ervaring als kandidaat-notaris en wil je je verdiepen in de Energy & Infrastructure sector binnen een interdisciplinair internationaal team?

Loyens & Loeff heeft een zeer hoogwaardige, dynamische en innovatieve energy & infrastructure praktijk die onder meer opereert in de top van de energietransitie markt. Onze cliëntenkring bestaat uit de grote (internationale) spelers op het gebied van o.a. duurzame energie en infrastructuur. De praktijkgroep is bijzonder divers en biedt een unieke kans om te adviseren op zowel projectontwikkelingen als op transacties. We zijn een voorbeeld van intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen binnen één team. Daarbij zijn wij sterk in het creëren en benutten van nieuwe kansen waardoor ons kantoor in beweging blijft en het werk nooit hetzelfde is.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

 • hebt minstens 2 jaar ervaring als kandidaat-notaris
 • beheerst de Engelse taal perfect
 • bent flexibel, proactief, accuraat en analytisch
 • bent een sterke teamplayer (werken in teamverband gaat je als vanzelf)
 • bent toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière

Hier ga je werken als kandidaat-notaris bij de PG Energy & Infrastructure

Loyens & Loeff heeft het grootste notariaat van Nederland. Dat betekent dat je bij ons omringd wordt door een groot aantal professionals met elk hun eigen specialisme en mate van senioriteit. Oftewel: een ontzettend leerzame werkomgeving. We bieden een uitgelezen kans aan voor sterke, gedreven notarissen om aan de slag te gaan bij een gerenommeerd kantoor, dat werkt aan grote (hernieuwbare) energie- en infrastructuurzaken binnen onze praktijkgroep.

Loyens & Loeff verleent advies vanuit onze kantoren in onze thuismarkten, België, Nederland, Luxemburg en Zwitserland. Als internationaal kantoor zijn wij ook aanwezig in belangrijke financiële centra over de hele wereld, zoals Londen, Parijs, New York, Singapore en Hong Kong.

 

Dit bieden we je

 • een marktconform salarispakket
 • een moderne, informele en dynamische werkomgeving, goed bereikbaar met OV
 • een goede collectieve pensioenregeling met een eigen bijdrage 4% van de pensioengrondslag
 • een collectieve gezondheidsverzekering
 • een volle maand vakantiegeld en een feestdagenuitkering in december
 • uitstekende extra’s zoals: sportfaciliteiten en gratis fruit op het werk

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op juridisch gebied bedient. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 specialisten, fiscalisten, advocaten en notarissen in 6 kantoren in de thuismarkt en in 8 vestigingen in de belangrijke financiële centra in de wereld, Europa, Azië en de Verenigde Staten. De organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze Energy & Infrastructure vacature in Amsterdam/Rotterdam

Ben jij die ambitieuze kandidaat-notaris die wij zoeken? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Alizée Verboogen (manager): alizee.verboogen@loyensloeff.com. Vragen over het proces kun je stellen aan Carlijn Westenburg (sr recruiter): 06- 83237348 carlijn.westenburg@loyensloeff.com

Note: De integriteit van Loyens & Loeff als kantoor en van onze medewerkers is essentieel. Screening van onze medewerkers maakt daarom deel uit van de indiensttreding. De screening vindt plaats op basis van de rol die u gaat vervullen bij Loyens & Loeff. Afhankelijk van het functieniveau kan de screening bestaan uit een VOG. Uw arbeidsovereenkomst treedt pas in werking onder de opschortende voorwaarde dat de screening volledig en positief is afgerond. Neem contact op met de desbetreffende recruiter voor meer informatie over deze screening. 

Share

Interested?

Apply

Questions?

Carlijn Westenburg

Recruiter Business Services & Experienced Hires

carlijn.westenburg@loyensloeff.com
+31205785785

Application procedure

 • Step one

  You will start your application procedure by filling in the online application form.

 • Step two

  Our recruitment team will receive your application and evaluate your CV, letter of motivation, grades and previous reviews.

 • Step three

  Our recruitment team will give you a call to share their thoughts about your ability to start at Loyens & Loeff.

 • Step four

  Depending on your years of experience, we will ask you to make an online cognitive assessment.

 • Step five

  You will be invited to have an interview at Loyens & Loeff. This interview will be held by our recruiter and a partner.

 • Step six

  After the interview we will evaluate the interview and call you to hear your thoughts. If both parties are still enthusiastic, you will be invited for another interview.

 • Step seven

  The last round of interviews will be held by two partners.

 • Step eight

  The integrity of Loyens & Loeff as a firm and of our employees is essential. Screening our employees is therefore part of the employment. Our recruiters will ask you to send in a VOG.

 • Step nine

  Did you make it? You will soon receive important information about the start of your position at Loyens & Loeff. Congrats!