Generic filters
Exact matches only

Fiscaal - Duitssprekende werkstudent (Multinationals Rotterdam)

Rotterdam 28 March 2023

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Duitssprekende student (C1-niveau)!

Ben jij aan het einde van je bachelor of het begin van je master (WO) Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie en heb je interesse in de functie van werkstudent bij Multinationals in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens dit werkstudentschap maak je kennis met de fiscale praktijk van onze praktijkgroep Multinationals en draai je mee met onze german desk.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren. 

Solliciteer op deze werkstudent vacature in Rotterdam

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Vragen kun je stellen aan Elisabeth via onderstaande gegevens.

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder je cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en). Alvast bedankt!

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure voor een werkstudentschap vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Elisabeth.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?