Generic filters
Exact matches only

Head of HR Shared Services

Amsterdam 10 June 2024

We zijn op zoek naar een ambitieuze en gedreven Head of HR Shared Services. Ben jij de ervaren people manager met een gedegen kennis van het HR Services landschap en heb jij ruime ervaring op dit gebied? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Als Head of HR Shared Services ben je verantwoordelijk voor de administratieve uitvoering van HR processen en de digitale transformatie ervan. Je geeft in deze rol leiding aan een afdeling die bestaat uit 14 collega's over vier disciplines. Zo is het HR Support team verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van HR gerelateerde vragen en zorgt het HR IT team voor het functioneel applicatiebeheer van Workday en de digitalisering van HR processen. Daarnaast is NL Mobility verantwoordelijk voor onder andere het wagenparkbeheer. Tenslotte houdt het Payroll team zich bezig met de maandelijkse salarisverwerking.  

Als Head of HR maak je deel uit van het HR Management Team, bestaande uit de Head of HR Advice, Head of Recruitment and Learning & Development en Head of Policy, Compensation & Benefits.  

Dit ga je doen als Head of HR Shared Services: 

Het team is dagelijks verantwoordelijk voor het verwerken van en informatie geven over de dagelijks HR-taken, zoals in-, door- en uitstroom, verlof, verzuim en de salarisverwerking. Om deze processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen wordt continue gekeken naar effectiviteit en verdere digitalisering van de dienstverlening. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de andere HR-teams, Finance en IT.  

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: 

 • leidinggeven aan een team van 14 personen en hen coachen bij hun ontwikkeling en hen begeleiden bij meerdere projecten; 

 • in samenwerking met de IT-afdeling werken aan de implementatie van het systeem Workday; 

 • zorgen voor draagvlak binnen HR en het op de juiste wijze begeleiden van het team om tot executie te komen; 

 • ervoor zorgen dat de HR Services en processen ‘in control’ en compliant zijn aan de geldende wet- en regelgeving;  

 • je bent de drijvende kracht achter een verdere digitale transformatie en weet hoe je beleid moet vertalen naar operatie;  

 • de (HR) organisatie voorzien van data die nodig zijn voor het maken van beleid, het nemen van beslissingen en het informeren van management;

 • het geven van advies bij beleidsaanpassingen over de implicaties voor de operationele processen; 

 • het accorderen van de maandelijkse salarisbetaling.  

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij:  

 • hebt 8+ jaar relevante werkervaring waarvan minstens 5 jaar in een leidinggevende positie. Werkervaring binnen de professional services is een grote pre.  

 • beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;  

 • hebt een strategische visie op HR IT-systemen en processen en het realiseren van procesverbeteringen. Kennis van Workday en SD Worx (Cobra) is een grote pre.  

 • bent een people manager en weet goed sturing en leiding te geven aan een team. Je bent gericht op optimale samenwerking en in staat om samen met het team de brug te slaan naar alle overige HR-disciplines;  

 • hebt ervaring op het gebied van projectmanagement en krijgt energie van het uitvoeren van projecten van A tot Z; 

 • beschikt over een goede dosis vlieguren op het gebied van verandermanagement en stakeholdermanagement;  

 • werkt efficiënt samen met verschillende leveranciers en weet dit goed te managen. 

Hier ga je werken als Head of HR Shared Services: 
 

Het HR Shared Services bestaat uit een aantal teams met gedreven HR-professionals die zich dagelijks inzetten voor een uitstekende dienstverlening. HR Shared Services bestaat uit een mix van medewerkers variërend van starters tot medewerkers met ruime werkervaring. Naast het leveren van uitstekende dienstverlening zet het team zich in om elke dag het werk een beetje beter uit te voeren. Zo zetten de medewerkers van HR Shared Services zich in om processen steeds efficiënter en gemakkelijker uit te voeren. Zo zijn er diverse processen gedigitaliseerd en eenvoudiger gemaakt voor de medewerkers. De verschillende teams van HR Shared Services werken intensief met elkaar samen en versterken elkaar met hun verschillende expertises. 

Wie zijn wij? 
 

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Solliciteer op deze vacature! 

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Voor vragen kun je onze Recruitment Advisers Luna Staal (Luna.Staal@loyensloeff.com) of Noa Moerel (Noa.Moerel@loyensloeff.com) contacten. 

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Noa Moerel

Recruitment Adviser

Noa.Moerel@loyensloeff.com
+31 10 224 6270

Luna Staal

Recruitment Adviser

Luna.Staal@loyensloeff.com
+31 20 578 5171