Generic filters
Exact matches only

Interim Business Development Adviser

Amsterdam 27 May 2024

Ben je op zoek naar een interessante interim business development functie waarin je bijdraagt aan het commerciële succes van een toonaangevende internationale juridische dienstverlener? Wil jij die adviseur zijn? Dan is dit jouw functie.

Loyens & Loeff is op zoek naar een proactieve interim business development adviser die met enthousiasme een uitdagende en diverse ‘workload’ op zich neemt. Samen met de praktijkgroepen (de business) ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in de markt zetten van overtuigende waarde proposities voor onze belangrijkste cliënten en markten. In samenwerking met onze marketeers en business analisten werk je hands-on aan succesvolle acquisitie- en marketingstrategieën.

Je bent een sparringpartner voor de business en fungeert als link tussen onze advocaten en fiscalisten en het Business Development, Marketing & Communications team. Belangrijk is hierbij dat je op een soepele manier rekening houdt met de uiteenlopende belangen van de verschillende stakeholders. Ook ben je betrokken bij of geef je leiding aan commerciële projecten gericht op het verder brengen van onze organisatie.

In deze functie ben je onderdeel van een divers en internationaal team en werk je in een inspirerende omgeving waar hard gewerkt wordt en de menselijke maat telt.

Dit ga je doen als Business Development Adviser:

 • bijdragen aan de business development en marketingstrategie van Loyens & Loeff;

 • identificeren van nieuwe kansen voor groei van de business;

 • signaleren van cross-selling mogelijkheden tussen de praktijkgroepen en kantoren in de landen waar Loyens & Loeff actief is;

 • initiëren van en deelnemen aan bedrijfsbrede projecten;

 • adviseren over en coördineren van strategische pitches, presentaties en voorstellen voor onze (inter)nationale klanten.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt/bent:

 • een afgeronde relevante opleiding op hbo niveau;

 • minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een professionele dienstverleningsomgeving;

 • ervaring met en kennis van business development en client proposals & pitches;

 • het vermogen zelfstandig te werken en projecten tot een goed einde te brengen;

 • commercieel inzicht, creativiteit en daadkracht;

 • sterke adviesvaardigheden waardoor je interne klanten weet te overtuigen;

 • een dienstverlenende houding. Je bent klantgericht, flexibel en staat stevig in je schoenen;

 • een uitstekende beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal.

Hier ga je werken als Business Development Adviser:

Het Business Development team is onderdeel van de Business Development, Marketing & Communications community (het BDMC-team).

Het BDMC-team bestaat verder uit het Marketing & Communications team en het Business Development Operations team. Je zult samenwerken met mensen uit beide teams uit het binnen- en buitenland om gezamenlijk de business te ondersteunen.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Voor eventuele vragen kun je onze Recruitment Adviser Luna Staal (Luna.Staal@loyensloeff.com) contacten!

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Noa Moerel

Recruitment Adviser

Noa.Moerel@loyensloeff.com
+31 10 224 6270

Luna Staal

Recruitment Adviser

Luna.Staal@loyensloeff.com
+31 20 578 5171