Case Fondue 2023

15 October 2022

Loyens & Loeff Case Fondue 2023

 

Van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 maart vindt de Loyens & Loeff Case Fondue in Zürich plaats. Dé plek waar het beste fiscale talent van Nederland komt bovendrijven. In drie intensieve dagen werk je onder leiding van onze fiscalisten aan een interessante casus. Tijdens de Case Fondue ga je op onderzoek uit en besteed je aandacht aan al onze fiscale richtingen. Onder meer de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, loonheffingen en btw komen aan bod. Hierna zul je in teamverband een volledig fiscaal advies presenteren.

Tijdens deze driedaagse reis krijg jij de kans om ons kantoor op een luchtige en gezellige manier te leren kennen. Onder het genot van goed eten, drinken en leuke activiteiten, zullen wij Zürich gaan verkennen. Ook zullen we een bezoek brengen aan ons kantoor in Zürich. 

 

WAAR: Zürich, Zwitserland

WANNEER: 8, 9, 10 maart 2023

WIE: alle fiscale praktijkgroepen van Loyens & Loeff

 

Durf jij je vingers te branden aan onze Case Fondue? Meld je dan aan vóór 1 februari 2023 aan via de apply-button. Voor deze sollicitatie dien je een motivatiebrief, cv en cijferlijst up te loaden. Je kunt je aanmelden als je:

  • Derde- of vierdejaarsstudent Fiscaal Recht bent;
  • Derde- of vierdejaarsstudent Finance, Tax & Advice bent;
  • Derde- of vierdejaarsstudent Fiscale Economie bent;
  • Nederlands spreekt.

SAVE THE DATE: vrijdag 3 februari 2023 een Kick Off op ons kantoor in Amsterdam.

 

Voor vragen kun je terecht bij Elisabeth Visser (Recruiter) via onderstaande gegevens.

 

Tot dan!

Share

Interested?

Apply

Questions?