Generic filters
Exact matches only

Medewerker Debiteuren/ Credit Control Officer

Amsterdam 05 May 2023

Verzorg jij binnen Loyens & Loeff het debiteurenbeheer? Ben jij administratief onderlegd en een goede, professionele, gesprekspartner die oplossingsgericht en pragmatisch te werk gaat? Dan is deze Credit Control vacature voor jou interessant.

Je gaat samenwerken met declaranten, fee earners, secretaresses en collega’s van onze afdeling Finance & Control. Je signaleert risico’s en knelpunten, anticipeert hierop en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je bent altijd op zoek naar verbeteringen in het debiteurenproces. Je voert overleg met declaranten en doet voorstellen over de te nemen acties en geeft opvolging aan de gemaakte afspraken. Dagelijks heb je contact met verschillende cliënten over openstaande vorderingen. Je bent verantwoordelijk voor een juiste administratieve vastlegging van afspraken en ontvangsten. Je verzorgt de informatiebehoefte op gebied van debiteurenbeheer voor onze interne en externe cliënten.

Dit ga je doen als medewerker Debiteuren/ Credit Control Officer:

 • je incasseert declaraties waarvan de betaaltermijn is overschreden;

 • je bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen portefeuille;

 • je voert zelfstandig overleg met partners binnen de diverse praktijkgroepen;

 • je bewaakt de voortgang van betalingsregelingen, surseances en faillissementen;

 • je verwerkt de bankontvangsten;

 • je verstrekt kopie declaraties, specificaties en rekeningoverzichten;

 • je voert overleg met en bent aanspreekpunt van incassobureaus en curatoren;

 • je bent verantwoordelijk voor een goede administratieve vastlegging;

 • je levert input bij wijzigingen van de gebruikte software en voert testprocedures uit.

Wie zijn wij?

De afdeling Credit Control is een klein en enthousiast team (5FTE). In een open informele sfeer is iedereen zich bewust van de eigen en algemene taken en verantwoordelijkheden. Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 4 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Wie zoeken wij?

 • HBO werk- en denkniveau;

 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring in Collections;

 • kennis van/affiniteit met (boekhoudkundige) softwaresystemen;

 • uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • ruime kennis van MS Office;

 • jij bent een proactieve, zelfstandige, communicatieve en oplossingsgerichte persoon met een voorwaartse drive;

 • je bent organisatie sensitief en gewend om tussen belangen de juiste keuzes te maken.

Wij bieden jou:

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor, uniek in het aanbod en opererend in de top van de markt. Je werkt op een fantastische locatie in een gedreven team, waarin hoogwaardige dienstverlening, teamspirit en collegialiteit voorop staan. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden en is er een ruim opleidingsbudget. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar met het OV.

Wij bieden je een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een interessant mobiliteitsplan met daarnaast veel ruimte voor zelfontwikkeling en flexibiliteit (o.a. thuiswerken).

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu’. Bij eventuele vragen kan je contact opnemen met: Luna Staal (Recruiter) +31 6 58 95 42 66/ Luna.Staal@Loyensloeff.com.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Octavie van Erven Dorens

Recruiter Business Services & Experienced Hires

Octavie.Schlangen@loyensloeff.com
+31205785816
+31610511277