Generic filters
Exact matches only

Payroll Officer (Senior)

Amsterdam 12 January 2023
Wil jij als (Senior) Payroll Officer het Loyens & Loeff HR team komen versterken? Reageer dan direct op deze uitdagende rol in een dynamische werkomgeving!Wil jij als (Senior) Payroll Officer het Loyens & Loeff HR team komen versterken? Reageer dan direct op deze uitdagende rol in een dynamische werkomgeving!

Wat ga je doen? 


Je bent het eerste aanspreekpunt voor payroll gerelateerde vragen. Die vragen gaan bijvoorbeeld over salarissen, mutaties, contracten, declaraties. Als (Senior) Payroll Officer zorg je voor een deugdelijke, tijdelijke en actuele personeel -en salarisadministratie met de focus op payroll specifieke gegevens.
Ook kijk je met een kritische blik naar de processen en workflows en zoek je naar manieren om te optimaliseren. Je zorgt ervoor dat de informatie up to date is.


Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het zorgdragen voor de tijdige en juiste afhandeling van de loonadministratie van Loyens & Loeff;

 • Het correct vastleggen van de boekhouding in het HR payroll systeem;

 • Het beoordelen van de aangeleverde mutaties op juistheid en verwerkbaarheid qua wet- en regelgeving;

 • Advies geven over wijzigingen in cao's en fiscale wet- en regelgeving;

 • Ondersteunen bij de implementatie van nieuwe regelingen;

 • Beschikbaar stellen van tijdige en correcte rapportages en zorgen voor het opstellen en implementeren van nieuwe procedures/richtlijnen;

 • Beantwoorden van vragen vanuit de organisatie over de verwerking van de correcte salarisbetaling.

 • Verwerken van mutaties, berekeningen en/of regelingen en zorgdragen voor opgave en afdracht met betrekking tot arbeidsvoorwaardelijke regelingen. 

 • Bewaken van de uniforme toepassing en uitvoering van arbeidsvoorwaardelijk regelingen. 

 • Het contact onderhouden met (en tussen) relevante organisaties/instanties en medewerkers. 

 • Bewaken van termijnen en deadlines en ondernemen van passende actie. 

Deze vacature is echt iets voor jou, want: 

 • Je hebt minstens 3-5 jaar werkervaring binnen payroll- en/of salarisadministratie opgedaan, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening;

 • Je beschikt over een afgerond praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en/of Vakopleiding Payroll Services (VPS);

 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling;

 • Je bent proactief, werkt zelfstanding en gaat complexe vraagstukken niet uit de weg;

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
   

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 specialisten, fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in de wereld. De organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Het Payroll team bestaat uit 3 collega's en wordt aangestuurd door de Head of HR Services. Dit is een hecht en professioneel team van waaruit ook veel wordt samengewerkt met de Business Services en de andere HR-disciplines (Recruitment, Learning & Development, Compensation & Benefits, HR advice en de andere home markets).

Wij bieden jou:

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor, uniek in haar aanbod en opererend in de top van de markt. Je werkt op een fantastische locatie in een gedreven team, waarin hoogwaardige dienstverlening, teamspirit en collegialiteit voorop staan.

Wij bieden je een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een interessant mobiliteitsplan met daarnaast veel ruimte voor zelfontwikkeling en flexibiliteit (o.a. thuiswerken). Het Payroll team werkt over de locaties Amsterdam en Rotterdam. De basis standplaats voor deze functie (0,8-1 FTE) is Amsterdam.

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Bij eventuele vragen: neem contact op met Andreas Eijsenring (Head of HR Services):  Andreas.Eijsenring@loyensloeff.com

Vragen over het proces kun je stellen aan Octavie van Erven Dorens (Sr Recruitment Adviser): +31610511277 / Octavie.van.Erven.Dorens@loyensloeff.com. Wij kijken uit naar je reactie.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?