Scrum Master - Technology & Innovation

Amsterdam 24 August 2022

Scrum Master
Digitale technologieën brengen fundamentele veranderingen mee voor de juridische sector. Het Technology & Innovation team creëert met behulp van verschillende technologieën mogelijkheden om de manier waarop Loyens & Loeff haar diensten aan cliënten levert te veranderen. Om deze digitale transformatie te faciliteren is Loyens & Loeff op zoek naar een Scrum Master met een positieve mindset die in staat is om multidisciplinaire project teams te stimuleren en aan te sporen gedurende gevarieerde projecten. Haal jij je energie uit het verder opbouwen van de agile mindset binnen een jong, dynamisch, internationaal en multidisciplinair team? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Als Scrum Master ben je de drijvende kracht achter de agile mindset binnen het Technology & Innovation team. Door jouw inbreng functioneren de project teams optimaal en wordt er uitstekend samengewerkt met als ultiem doel: zelf organiserende teams neerzetten die waarde leveren aan de business. De agile mindset is hierbij een middel om dat doel te bereiken en niet een doel op zich.

Je begeleidt wisselende project teams, bestaand uit een combinatie van legal technology experts, IT collega’s, externe software developers en collega’s uit de praktijk (advocaten, notarissen of fiscalisten). Je realiseert de randvoorwaarden om de project teams optimaal te laten presteren en prikkelt om continu te verbeteren. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het Agile gedachtengoed binnen de organisatie. Afhankelijk van de aard van de projecten is dit gericht op de ontwikkeling en het onderhoud van technologische oplossingen voor de juridische dienstverlening, maar omvat ook het optimaliseren van de samenwerking tussen IT en Technology & Innovation.

Samenvattend, je faciliteert, enthousiasmeert, begeleidt en coacht meerdere project teams en verzorgt en verbetert de SCRUM werkwijze binnen de project teams, het Technology & Innovation team en Loyens & Loeff als geheel. Oftewel, een uitdagende functie met ontzettend veel afwisseling!

Jouw verantwoordelijkheden als Scrum Master
• Het implementeren, organiseren en begeleiden van SCRUM-events. Je borgt de implementatie van verbeteringen in de aansluitende Sprints;
• Het signaleren van intra-persoonlijke wrijvingen en conflicten binnen en buiten de teams. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede teamfocus op continue verbetering van prestaties qua kwaliteit, snelheid en hoeveelheid. Je begeleidt de dagelijkse operatie binnen de project teams en het Technology & Innovation team en benoemt en analyseert kansen voor verbetering;
• Het signaleren en identificeren van issues en impediments binnen de projecten;
• Het optimaliseren van de samenwerking met andere business services (o.a. IT);
• Je werkt samen met Scrum Masters van andere business services (o.a. IT) om impediments te signaleren en continue verbetering af te stemmen;
• Je bent verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van het SCRUM framework en toepassing van de Agile principes. Impedimenten signaleer je en los je op. Je springt inhoudelijk bij indien de teams daarom vragen om de sprintdoelstellingen te behalen;
• Je helpt en coacht medewerkers en belanghebbenden bij het begrijpen en toepassen van SCRUM, productontwikkeling en projectmanagement. Je initieert en begeleidt veranderingen in de organisatie die de productiviteit van de teams verhogen.

Deze vacature is iets voor jou, want je hebt / bent
• HBO/WO werk- en denkniveau;
• Minimaal 3-5 jaar werkervaring als Scrum Master;
• Minimaal PSM I certificering;
• Ervaring met projectmanagement;
• Ervaring in DevOps (agile methode) is een pré;
• Vloeiend in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels.

Wij bieden Een prachtige kans om je te ontwikkelen binnen een groeiend, dynamisch en internationale Technology & Innovation team. Het team maakt deel uit van een toonaangevend internationaal advocatenkantoor met een sterke identiteit, collegiale sfeer, en uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden. Loyens & Loeff waardeert zelfontplooiing en moedigt ambitieuze doelen aan.

Wie zijn we?
Loyens & Loeff is een volledig onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in recht en fiscaliteit. Elk probleem vraagt om een oplossing op maat. Door onze pragmatische aanpak en gedrevenheid om innovatieve oplossingen te bedenken, kunnen we effectief inspelen op de eisen van de nationale- en internationale bedrijven van onze klanten. We doen er alles aan om op de meest efficiënte manier aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Solliciteer op deze Scrum Master vacature in Amsterdam
Enthousiast? Reageer via de 'solliciteer'-knop. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Jonathan Troost (jonathan.troost@loyensloeff.com). Over de procedure kan je stellen aan Octavie van Erven Dorens (Recruitment Adviser): Octavie.van.erven.dorens@loyensloeff.com.

Share

Interested?

Apply

Questions?

Octavie van Erven Dorens

Recruiter Business Services & Experienced Hires

Octavie.Schlangen@loyensloeff.com
+31205785816
+31610511277

Application procedure

 • Step one

  You will start your application procedure by filling in the online application form.

 • Step two

  Our recruitment team will receive your application and evaluate your CV, letter of motivation and previous reviews.

 • Step three

  Our recruitment team will give you a call to share their thoughts about your ability to start as a professional at Loyens & Loeff.

 • Step four

  Depending on your years of experience, we will ask you to make an online cognitive assessment

 • Step five

  You will be invited to have an interview at Loyens & Loeff. This interview will be held by our recruiter and the manager of the department.

 • Step six

  After the interview we will evaluate the interview and call you to hear your thoughts. If both parties are still enthusiastic, you will be invited for another interview.

 • Step seven

  The last round of interviews will be held by two members of the Business Services department.

 • Step eight

  The integrity of Loyens & Loeff as a firm and of our employees is essential. Screening our employees is therefore part of the employment. Our recruiters will ask you to send in a VOG.

 • Step nine

  Did you make it? You will soon receive important information about the start of your position at Loyens & Loeff. Congrats!