Generic filters
Exact matches only

Senior Event Manager

Amsterdam 05 June 2024

Wil jij meewerken aan het bouwen van het Marketingcommunicatieteam van Loyens & Loeff? En heb jij ruime ervaring met het organiseren van events? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Bij Loyens & Loeff zoeken wij een Senior Event Manager die evenement-plannen ontwikkelt voor onze business units en deze vervolgens samen met de afdelingscollega’s implementeert. Als geen ander weet jij hoe wij onze (potentiële) cliënten het beste kunnen bereiken en je bent in staat om de business en het management hierover te adviseren.

De Senior Event Manager maakt deel uit van de afdeling Business Development,  Marketing & Communications, bestaande uit 39 collega’s verdeeld over onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Zurich en Brussel. De standplaats van deze functie is kantoor Amsterdam.

Jij bent verantwoordelijk voor één van onze belangrijkste marketingcommunicatiekanalen. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat de Loyens & Loeff events de kwaliteit uitstralen waar wij voor staan en daarmee bijdragen aan ons merk.

Deze functie vraagt om doorzettingsvermogen waarbij het van belang is dat je een overtuigend adviseur bent voor onze business en het management. Ook bouw jij aan relaties voor de lange termijn.

In jouw werk wil je maximale impact bereiken voor het merk, de business en het succes van onze cliënten. Je weet de juiste mix van events en andere marketing communicatie kanalen in te zetten, zowel live, hybride als online, met interne en externe sprekers en gericht op verschillende doelgroepen. Jij hebt vanzelfsprekend een proactieve en servicegerichte instelling en brengt ruime ervaring mee uit een vergelijkbare functie.

Als Senior Event Manager zijn dit je hoofdtaken:

 • het ontwikkelen van event-strategieën voor de verschillende praktijkgroepen binnen Loyens & Loeff die aantoonbaar bijdragen aan het commerciële succes van de business van ons kantoor;

 • het adviseren van het events team (4fte), praktijkgroepmanagers en partners (advocaten, fiscalisten en notarissen) over de inzet van events en hoe deze bijdragen aan het succes van de business en onze cliënten, waarbij jij je baseert op feiten en data;

 • het ontwikkelen van inspirerende live, hybride en online events binnen een multidisciplinair team;

 • het leiden van complexe event projecten samen met de internationale collega’s verspreid over onze vier thuismarkten;

 • het adviseren van de business en afdelingscollega’s als het gaat om de (mogelijke) inzet van events;

 • het analyseren van gehouden events en aanbevelingen doen voor verbeteringen;

 • training en/of coaching van het events team;

 • het aansturen van externe partijen/leveranciers die ingehuurd worden bij de uitvoering van events;

 • het monitoren van de werkprocessen, budgetten en de implementatie van de eventstrategie;

 • bij zogenoemde interne ‘signature events’ (events die top prioriteit hebben voor L&L) het aansturen van de projectgroep en een actieve rol spelen in de uitvoering.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt:

 • een afgeronde relevante opleiding op hbo- of wo-niveau;

 • 8+ jaar werkervaring als event manager (of vergelijkbare rol) bij een professionele dienstverlener;

 • ervaring met geïntegreerde marketingcommunicatie en het vertalen van strategie naar uitvoering;

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (onze voertalen) zowel mondeling als schriftelijk;

 • een resultaatgerichte houding, je werkt gestructureerd, bent ondernemend, stressbestendig en kunt werken in een veeleisende werkomgeving;

 • het vermogen om stakeholders mee te nemen en te overtuigen van een gekozen richting;

 • focus, rust, overzicht en doorzettingsvermogen.

Hier ga jij werken als Senior Event Manager:

Het Marketingcommunicatieteam is onderdeel van de Business Development, Marketing & Communications community (het BDMC-Team). Het Marketingcommunicatieteam is verantwoordelijk voor de (online en offline) profilering van onze diensten aan (potentiële) cliënten en is volop in ontwikkeling.  Die ontwikkeling kun jij mee vormgeven. Je zet jouw kennis en ervaring in om het team verder te professionaliseren. Je rapporteert aan de Head of Marketing & Communications. 

Daarnaast werk je nauw samen met het Services & Data Team, ook onderdeel van het BDMC-Team. Dit team is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van events.

Dit bieden we jou:

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor, uniek in haar aanbod en opererend in de top van de markt. Je werkt op een fantastische locatie in een gedreven team, waarin hoogwaardige dienstverlening, teamspirit en collegialiteit voorop staan. Wij bieden je een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een interessant mobiliteitsplan met daarnaast veel ruimte voor zelfontwikkeling en flexibiliteit (o.a. thuiswerken).

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Bij eventuele vragen: neem contact op met Linda Sinac (Head of Marketing Communications) Linda.Sinac@loyensloeff.com of Luna Staal (Recruitment Adviser) Luna.Staal@loyensloeff.com. Wij kijken uit naar je reactie!

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Noa Moerel

Recruitment Adviser

Noa.Moerel@loyensloeff.com
+31 10 224 6270

Luna Staal

Recruitment Adviser

Luna.Staal@loyensloeff.com
+31 20 578 5171