(Senior) Professional Support Lawyer (Corporate Knowledge Centre)

Amsterdam 29 September 2021

Voor de advocatuur van de corporate praktijk van Loyens & Loeff zijn wij op zoek naar een (senior) Professional Support Lawyer (PSL). Ben jij toe aan iets nieuws en wil jij samen met anderen een significante bijdrage leveren aan de kwaliteit, efficiency en professionaliteit van de dienstverlening door onze professionals? Lees dan snel verder!

De functie

Ons Corporate Knowledge Centre (CKC) is op zoek naar een (senior) PSL met minimaal 5 jaar werkervaring in het ondernemingsrecht (als advocaat, aan de universiteit of in-house).

CKC

Het CKC kenmerkt zich door een informele en gedreven cultuur waarbinnen veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief, en bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde professionals (de meesten zijn advocaat of kandidaat-notaris, net als de meeste andere PSL’s binnen Loyens & Loeff). Het CKC-team zit midden tussen onze advocaten en (kandidaat-)notarissen en maakt integraal onderdeel uit van onze praktijkgroep Corporate.

De werkzaamheden binnen het CKC zijn heel divers. Het CKC ontwikkelt zelfstandig en in samenwerking met de praktijk allerlei ondernemingsrechtelijke knowhow, automatiseert modeldocumentatie en initieert en coördineert diverse andere kennis-gerelateerde projecten (van het meedenken over client portals en dashboards en de toepassing van AI in onze due diligence praktijk tot het opzetten van databases en het organiseren van kennis-events). Daarnaast wordt door het CKC praktijkopleiding gegeven of begeleid, screent het CKC relevante rechtspraak en literatuur en (bege)leidt het CKC diverse expertgroepen.  

Deze vacature is echt iets voor jou, als je:

 • minimaal 5 jaar werkervaring in het ondernemingsrecht;
 • affiniteit hebt met research en/of draften;
 • affiniteit hebt met innovatie;
 • gedreven en enthousiast bent;
 • proactief bent en houdt van eigen verantwoordelijkheid; en
 • hecht aan een gezellig team.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op juridisch gebied bedient. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 specialisten, fiscalisten, advocaten en notarissen in 6 kantoren in de thuismarkt en in 8 vestigingen in de belangrijke financiële centra in de wereld, Europa, Azië en de Verenigde Staten. De organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze vacature in Amsterdam/Rotterdam

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu’. Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Sophie van Engelen (voorzitter CKC) via Sophie.van.Engelen@loyensloeff.com. Vragen over het proces kun je stellen aan Tim Voogd (recruiter) via tim.voogd@loyensloeff.com.

Graag ontvangen we jouw sollicitatie vóór 15 oktober.

(NL) Note: De integriteit van Loyens & Loeff als kantoor en van onze medewerkers is essentieel. Screening van onze medewerkers maakt daarom deel uit van de indiensttreding. De screening vindt plaats op basis van de rol die u gaat vervullen bij Loyens & Loeff. Afhankelijk van het functieniveau kan de screening bestaan uit een VOG. Uw arbeidsovereenkomst treedt pas in werking onder de opschortende voorwaarde dat de screening volledig en positief is afgerond. Neem contact op met de desbetreffende recruiter voor meer informatie over deze screening. 

Share

Interested?

Apply

Questions?

Application procedure

 • Step one

  You will start your application procedure by filling in the online application form.

 • Step two

  Our recruitment team will receive your application and evaluate your CV, letter of motivation, grades and previous reviews.

 • Step three

  Our recruitment team will give you a call to share their thoughts about your ability to start at Loyens & Loeff.

 • Step four

  Depending on your years of experience, we will ask you to make an online cognitive assessment.

 • Step five

  You will be invited to have an interview at Loyens & Loeff. This interview will be held by our recruiter and a partner.

 • Step six

  After the interview we will evaluate the interview and call you to hear your thoughts. If both parties are still enthusiastic, you will be invited for another interview.

 • Step seven

  The last round of interviews will be held by two partners.

 • Step eight

  The integrity of Loyens & Loeff as a firm and of our employees is essential. Screening our employees is therefore part of the employment. Our recruiters will ask you to send in a VOG.

 • Step nine

  Did you make it? You will soon receive important information about the start of your position at Loyens & Loeff. Congrats!