(Senior) Professional Support Lawyer

Amsterdam 05 September 2021

Voor de advocatuur van de corporate praktijk van Loyens & Loeff zijn wij op zoek naar een (senior) Professional Support Lawyer (PSL). Ben jij toe aan iets nieuws en wil jij samen met anderen een significante bijdrage leveren aan de kwaliteit, efficiency en professionaliteit van de dienstverlening door onze professionals? Lees dan snel verder!

De functie

Ons Corporate Knowledge Centre (CKC) is op zoek naar een (senior) PSL met minimaal 5 jaar werkervaring in de (corporate) transactiepraktijk (bij voorkeur als advocaat), die ervaring en affiniteit heeft met draften, omdat een deel van de werkzaamheden zal bestaan uit het opstellen en onderhouden van modeldocumentatie. Voor het overige zijn de werkzaamheden heel gevarieerd. Om een indruk te geven van de bandbreedte waarbinnen die werkzaamheden zullen liggen, kun je hieronder lezen wat het CKC zoal doet.

CKC

Het CKC kenmerkt zich door een informele en gedreven cultuur waarbinnen veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief, en bestaat uit enthousiaste en hooggekwalificeerde professionals (de meesten zijn advocaat of kandidaat-notaris, net als de meeste andere PSL’s binnen Loyens & Loeff). Het CKC-team zit midden tussen de M&A-advocaten en maakt gewoon onderdeel uit van onze praktijkgroep Corporate.

Het CKC ontwikkelt zelfstandig en in samenwerking met advocaten of notarissen allerlei ondernemingsrechtelijke knowhow en initieert en coördineert diverse kennis-gerelateerde projecten (regelmatig innovatieve projecten, zoals toepassing van AI, automatisering van contracten en meedingen over client portals, dashboards, etc.). Ook wordt door het CKC praktijkopleiding gegeven of begeleid en (bege)leidt het CKC diverse expertgroepen. Daarnaast zorgt het CKC ervoor dat onze advocaten en notarissen op de hoogte blijven van de voor de praktijk relevante ontwikkelingen.

Deze vacature is echt iets voor jou, als je:

  • minimaal 5 jaar werkervaring hebt in de (corporate) transactiepraktijk (bij voorkeur als advocaat);
  • affiniteit en ervaring hebt met draften;
  • affiniteit hebt met innovatie;
  • gedreven en enthousiast bent;
  • proactief bent en houdt van eigen verantwoordelijkheid; en
  • hecht aan een gezellig team.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op juridisch gebied bedient. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 specialisten, fiscalisten, advocaten en notarissen in 6 kantoren in de thuismarkt en in 8 vestigingen in de belangrijke financiële centra in de wereld, Europa, Azië en de Verenigde Staten. De organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze vacature in Amsterdam/Rotterdam

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Sophie van Engelen (voorzitter CKC) via Sophie.van.Engelen@loyensloeff.com. Voor vragen over het proces kun je opnemen met recruiter Tim Voogd (tim.voogd@loyensloeff.com).

(NL) Note: De integriteit van Loyens & Loeff als kantoor en van onze medewerkers is essentieel. Screening van onze medewerkers maakt daarom deel uit van de indiensttreding. De screening vindt plaats op basis van de rol die u gaat vervullen bij Loyens & Loeff. Afhankelijk van het functieniveau kan de screening bestaan uit een VOG. Uw arbeidsovereenkomst treedt pas in werking onder de opschortende voorwaarde dat de screening volledig en positief is afgerond. Neem contact op met de desbetreffende recruiter voor meer informatie over deze screening. 

#LI-MA

Share

Interested?

Apply

Questions?