Stagiair Corporate Social Responsibility

Amsterdam 16 March 2023
Voor de versterking van het Corporate Social Responsiblity (CSR) team zijn wij voor ons kantoor te Amsterdam op zoek naar een stagiair. Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat over het nemen van onze verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij en het milieu. Dat zijn we verplicht aan onze klanten, omdat zij op ons rekenen als betrouwbare en verantwoordelijke partner. We zijn het ook verplicht aan de maatschappij, omdat we beseffen dat we van de maatschappij profiteren en veel voorrechten en kansen hebben gekregen. En we zijn het aan onszelf verplicht, omdat we niet alleen professionals zijn, maar ook onderdeel van de maatschappij; we willen dat ons werk in alle opzichten lonend is, niet alleen professioneel. Uiteindelijk besteden wij onze tijd en inspanningen aan MVO omdat dit het juiste is om te doen.

De functie

Je zult de Program Manager CSR ondersteunen bij de dagelijkse taken. De sfeer binnen Loyens & Loeff is open en informeel. Het takenpakket kan variëren. Regelmatig terugkerende taken zijn o.a.:

  • Contactonderhoud met interne- en externe partijen;

  • Agendabeheer (meetings, lunches, reizen, presentaties, interne en externe afspraken);

  • Opstellen van teksten voor intranet

  • Slide decks netjes maken

  • Opzetten en inrichten mappenstructuur

  • Opvolgen van taken en afspraken

Wij zoeken

Een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer die beschikbaar is voor minimaal 16-24 uur per week. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden, overzicht behoudt en prioriteiten kunt stellen. Daarnaast beschik je over goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket: je bent zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist. Tevens is HBO werk- en denkniveau wenselijk.

Vergoeding

We bieden je een stagvergoeding van €500,- bruto per maand op fulltime basis.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie en cv via de 'Apply'-button. Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Marie-Louise Voors (marie-louise.voors@loyensloeff.com) of Netteke Mijnster (netteke.mijnster@loyensloeff.com).

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?