Generic filters
Exact matches only

Stagiair HR Talent Management

Amsterdam 30 August 2023

Ben jij een enthousiaste student die affiniteit heeft met HR of administratieve werkzaamheden, zit jij aan het einde van je opleiding en ben jij geïnteresseerd in een leuke stage van 4/5 dagen per week bij Loyens & Loeff? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Tijdens een stage doe je werkervaring op in de praktijk. Je komt stagelopen binnen het HR team. Je werkt samen met jouw collega’s en voert diverse werkzaamheden uit om jouw HR kennis te vergroten: denk aan het opstellen van talentprofielen met de betrokken partijen, data verzamelen en communiceren met verschillende stakeholders. In overleg kunnen we de stage ook wat meer laten aansluiten bij jouw specifieke leerdoelen.  

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij:  

  • hebt affiniteit met HR gerelateerde zaken en in het bijzonder met talent management;  

  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden; 

  • houd van aanpakken, bent accuraat en kan gestructureerd te werk gaan.

Waar? 

Kantoor Amsterdam/Rotterdam. 

Voor wie?  

3e of 4e jaar HBO/WO student.  

Duur? 

In overleg met een minimum van drie maanden.  

Wat bieden wij jou? 

Als stagiair leer je de dagelijkse werkzaamheden binnen het HR team goed kennen. Doordat je iedere week 4 à 5 dagen aanwezig bent, ben je echt onderdeel van HR. Behalve dat je op inhoudelijk vlak met ons kennismaakt, kun je als stagiair ook deelnemen aan alle sociale activiteiten binnen Loyens & Loeff. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding tussen de €875,- en €1.000,- bruto per maand gebaseerd op een fulltime dienstverband.  

Wie zijn wij? 

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York en Parijs hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.  

Hoe ziet de procedure eruit?

De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatie en cv), gevolgd door een kort belgesprek met een recruiter en daarna een interview met een HR Services medewerker en een medewerker van Learning & Development.  

Solliciteer op deze vacature! 

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu’. Bij eventuele vragen kan je contact opnemen met Luna Staal (Recruitment Adviser) +31 6 58 95 42 66/ Luna.Staal@loyensloeff.com

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?