Tax Adviser Investment Management

Amsterdam 05 September 2021

We zijn voor onze Investment Management praktijkgroep op zoek naar een ervaren fiscalist met ca. 3-6 jaar werkervaring. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en ben jij een ambitieuze en enthousiaste fiscalist? Lees dan verder.

Als adviseur krijg je bij Loyens & Loeff meteen veel verantwoordelijkheid. Hierdoor vorm je al snel een totaalbeeld van de verschillende fiscale kwesties die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering van onze cliënten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn ben je elke dag bezig met nationale en internationale ontwikkelingen en werk je daarbij nauw samen met fiscale en niet-fiscale collega’s. Je verdiept je in nieuwe wet- en regelgeving en de markten waarin onze cliënten actief zijn zodat jij de cliënt kunt voorzien van passend en toekomstbestendig advies. Bij Loyens & Loeff wordt veel nadruk gelegd op de ontwikkeling van zowel jouw vaktechnische als jouw ondernemende kwaliteiten.

De fiscaaladviseur die wij zoeken zal zich met name bezighouden met de fiscale advisering binnen onze investment management praktijk. Een uitdagende functie met veel afwisseling. Daarnaast gaan we graag in gesprek met jou over je ambities en mogelijkheden binnen ons kantoor. 

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

 • Hebt een afgeronde master Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie aan een Nederlandse Universiteit.
 • Hebt ervaring als fiscalist opgedaan in een soortgelijke werkomgeving (denk aan een Big Four of advocatenkantoor).
 • Beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bent proactief en ondernemend.
 • Bent resultaatgericht, kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler.
 • Beschikt over sterke communicatieve en analytische vaardigheden en over een uitstekend cijfermatig inzicht.

Hier ga je werken

Loyens & Loeff is een kantoor met de grootste full service praktijk van Nederland. In afwijking van andere advocatenkantoren heeft Loyens & Loeff een zeer brede fiscale praktijk met vele specialisten op alle fiscale gebieden. Zo zijn ruim 40% van onze professionals werkzaam als fiscalist. Je werkt nauw samen met collega’s in de advocatuur en de notariële praktijk aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven. Je bent omringd door een groot aantal gedreven professionals in een dynamische werkomgeving waar jouw werk geen dag hetzelfde is.

De praktijkgroep Investment Management bestaat uit ca. 70 advocaten en fiscalisten. Het team is grotendeels gevestigd in Amsterdam en Luxemburg. Het is een multidisciplinair team en in grote mate geïntegreerd met andere praktijkgroepen, waaronder Banking & Finance, Corporate/M&A en Real Estate.

Dit bieden we je

 • Een moderne, informele en internationale werkomgeving.
 • Goede doorgroeimogelijkheden en een ruim aanbod aan interne trainingen en opleidingen.
 • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied ondersteunt. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 fiscalisten, advocaten en notarissen in 6 kantoren in de thuismarkten en in 8 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Solliciteer op deze vacature

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Vragen over het proces of wil je meer weten over de vacature? 

Graag ontvangen we je sollicitatie voor 22 augustus 2021. 

Note: De integriteit van Loyens & Loeff als kantoor en van onze medewerkers is essentieel. Screening van onze medewerkers maakt daarom deel uit van de indiensttreding. De screening vindt plaats op basis van de rol die u gaat vervullen bij Loyens & Loeff. Afhankelijk van het functieniveau kan de screening bestaan uit een VOG. Uw arbeidsovereenkomst treedt pas in werking onder de opschortende voorwaarde dat de screening volledig en positief is afgerond. Neem contact op met de desbetreffende recruiter voor meer informatie over deze screening. 

 

#LI-MA

Share

Interested?

Apply

Questions?

Application procedure

 • Step one

  You will start your application procedure by filling in the online application form.

 • Step two

  Our recruitment team will receive your application and evaluate your CV, letter of motivation, grades and previous reviews.

 • Step three

  Our recruitment team will give you a call to share their thoughts about your ability to start at Loyens & Loeff.

 • Step four

  Depending on your years of experience, we will ask you to make an online cognitive assessment.

 • Step five

  You will be invited to have an interview at Loyens & Loeff. This interview will be held by our recruiter and a partner.

 • Step six

  After the interview we will evaluate the interview and call you to hear your thoughts. If both parties are still enthusiastic, you will be invited for another interview.

 • Step seven

  The last round of interviews will be held by two partners.

 • Step eight

  The integrity of Loyens & Loeff as a firm and of our employees is essential. Screening our employees is therefore part of the employment. Our recruiters will ask you to send in a VOG.

 • Step nine

  Did you make it? You will soon receive important information about the start of your position at Loyens & Loeff. Congrats!