Team Assistant Float

Amsterdam 24 January 2023

Junior Team Assistant voor onze floatpool (m/v)

Voor de uitbreiding en versterking van onze praktijkgroepen zijn wij voor ons kantoor te Amsterdam op zoek naar een Float Team Assistant. Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

De functie


Je komt te werken zonder "vaste werkplek" en wordt ingezet voor diverse praktijkgroepen - advocatuur, fiscaal – waardoor je voor verschillende fee-earners en/of vennoten komt te werken. De sfeer binnen Loyens & Loeff is open en informeel. Het takenpakket kan variëren. Regelmatig terugkerende taken zijn o.a.:

  • Aanmaken, bijhouden en (digitaal) archiveren van dossiers;

  • Contactonderhoud met interne- en externe partijen;

  • Declareren en factureren;

  • Lay-out van diverse documenten opmaken;

  • Verwerking cliëntgegevens;

  • Kopiëren en inbinden van diverse juridische stukken;

  • Agendabeheer (meetings, lunches, reizen, presentaties, interne en externe afspraken);

  • Boeken van vluchten en hotels;

  • Bijhouden van e-mail boxen.

Afhankelijk van de praktijkgroep waar je inspringt, zullen je taken variëren. Je flexibele en proactieve instelling zorgt voor een afwisselende baan, waarin je dienstverlenende karaktereigenschappen goed van pas komen. Je schakelt met jouw leidinggevende en hebt daarbij de ruimte om jouw werkzaamheden zelf in te delen. Dit maakt dat een dag als Float Team Assistant nooit hetzelfde is.

Wij zoeken


Een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer die beschikbaar is voor minimaal 32-40 uur per week. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden, overzicht behoudt en prioriteiten kunt stellen. Daarnaast beschik je over goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket: je bent zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist. Tevens is HBO werk- en denkniveau wenselijk.

Wij bieden


Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een goed arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. fietsplan, collectieve verzekering, yoga, sportschool enzovoort). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing bij ons erg belangrijk. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Spreekt dit je aan? Laat dan weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze positie en stuur je motivatie en cv via de 'Apply'-button. Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Netteke Mijnster, via netteke.mijnster@loyensloeff.com.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?