Generic filters
Exact matches only

Transaction Lawyer (Tech & Commercial Law)

Amsterdam 08 November 2023

Wie zijn wij?

Wij zijn het Nederlandse Tech & Commercial Law team van Loyens & Loeff en houden ons onder meer bezig met M&A transacties, procedures en advisering over intellectuele eigendom, IT, AI, technologie en commerciële contracten in het algemeen. Voor de uitbreiding van ons team zoeken we een Transaction Lawyer.

Loyens & Loeff is een volledig onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in recht en fiscaliteit. Dankzij onze brede juridische ervaring, knowhow en de omvang van onze praktijken bieden we advies van topniveau, zowel lokaal als internationaal. We streven ernaar om op het hoogste kwaliteitsniveau en op de meest efficiënte manier aan de behoeften van onze cliënten te voldoen.

Dit ga jij doen als Transaction Lawyer:

Als Transaction Laywer in ons Tech & Commercial Law team begeleid je onder andere M&A transacties en interne en externe projecten, ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitonderhandelen van overeenkomsten en draag je bij aan het publiceren van (nieuws)artikelen en het bijhouden van de know-how. Daarnaast pitchen we met enige regelmaat bij (huidige en toekomstige) cliënten.

Daarnaast horen we graag welke goede ideeën jij nog meer hebt om ons Tech & Commercial Law team naar een hoger plan te tillen. Creativiteit wordt daarin zeer gewaardeerd. Je rol binnen ons team zal hierdoor ook dynamisch zijn. Zelfontplooiing wordt erg belangrijk gevonden binnen Loyens & Loeff en ambitieuze doelen worden aangemoedigd.

Waar ga je werken?

Het Hourglass aan de Parnassusweg 300 in Amsterdam wordt jouw kantoor. Ons team maakt deel uit van de praktijkgroep Litigation & Risk Management. Met de collega’s van onze praktijkgroep hebben we geregeld evenementen, lunches, overleggen en uitjes, zoals een jaarlijks uitje naar het buitenland.

Je dagelijkse collega’s zijn de advocaten in ons Tech & Commercial Law team. Afhankelijk van hoe jouw rol er uiteindelijk uit komt te zien, werk je daarnaast nog met de collega’s van onze andere praktijkgroepen en business services (bijvoorbeeld Corporate/M&A, Privacy, Business Development en Marketing en Communicatie etc.).

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde master Nederlands rechten en vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse uitstekend. Je kan snel schakelen en werkt secuur en zelfstandig. Affiniteit met intellectueel eigendom, IT en/of commercieel contractenrecht is een pré, maar wij horen het ook graag als je andere relevante vaardigheden of ervaringen hebt die wij goed kunnen gebruiken.

Waarom solliciteren?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor, uniek in haar aanbod en opererend in de top van de markt. Je werkt in een gedreven team, waarin hoogwaardige dienstverlening, teamspirit en collegialiteit voorop staan.

Wij bieden je een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een interessant mobiliteitsplan met daarnaast veel ruimte voor zelfontwikkeling en flexibiliteit (o.a. thuiswerken). Bovendien kan je je eigen rol in grote mate vormgeven en het werk is gewoon erg leuk.


Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu’. Bij eventuele vragen kan je contact opnemen met Sabine Koeman (Senior Recruitment Adviser a.i.) (Sabine.Koeman@loyensloeff.com) of Luna Staal (Recruitment Adviser) (Luna.Staal@loyensloeff.com). 

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?