Generic filters
Exact matches only

Werkstudent Energy & Infrastructure

Amsterdam 01 July 2024

Amsterdam, Rotterdam

Wij zoeken een werkstudent voor onze Energie & Infrastructure praktijkgroep voor twee dagen per week.

Ben jij een enthousiaste student Nederlands recht aan het eind van je bachelor of het begin van je master (WO) en heb je interesse in de functie van werkstudent bij de praktijkgroep Energy & Infrastructure bij Loyens & Loeff? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als werkstudent bij Energy & Infrastructure

Onze praktijkgroep focust op (hernieuwbare) energie en infrastructuurprojecten. We werken samen met kantoorgenoten van alle andere praktijkgroepen binnen onze thuismarkten. In totaal tellen wij meer dan 65 advocaten, fiscalisten en notarissen die zich focussen op de ontwikkelingen binnen de energie (e.g. energietransitie) en infrastructuur markten vanuit hun eigen expertise.

Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het bijhouden van de marktontwikkelingen op het gebied van (hernieuwbare) energie en infrastructuur, het onderzoeken van informatie over marktspelers en het voorbereiden van pitches. Je zult ook verschillende inhoudelijke werkzaamheden verrichten, met name in het kader van onze know-how.


Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

  • Hebt affiniteit met ondernemingsrecht en de energietransitie;

  • Vindt het leuk om te werken in een grensoverschrijdende praktijk;

  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden én uitstekende beheersing van het Engels in woord en geschrift;

  • Beschikt over goede onderzoeksvaardigheden, bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten;

  • Bent digitaal vaardig en vindt het leuk om aan onze digital presence te werken;

  • Bent proactief en een teamplayer;

  • Bent vanaf 1 september 2024 gedurende minimaal 6 maanden voor 2 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Als werkstudent leer je onze dagelijkse praktijk goed kennen. Doordat je iedere week 2 dagen aanwezig bent, ben je echt onderdeel van het team. Als werkstudent krijg je goede begeleiding van een mentor die jou op weg helpt en je wegwijs zal maken binnen het team en ons kantoor. Behalve dat je op inhoudelijk vlak met ons kennismaakt, kun je als werkstudent ook deelnemen aan alle sociale activiteiten binnen Loyens & Loeff.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.

Solliciteer op deze vacature

Ben jij de ambitieuze student die wij zoeken en wil je ervaring opdoen binnen ons kantoor? Solliciteer dan nu via de ‘apply’-button. Voor je sollicitatie vragen wij jou je cv en motivatiebrief te uploaden via onze website.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Willem Hillenaar (Recruiter): +31205785456 of willem.hillenaar@loyensloeff.com of Hanin Abu-Khamseen (Recruiter): +31633007500 of hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Hanin Abu-Khamseen

Campus Recruiter Legal/ Notary

hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com
+31 20 578 5582

Willem Hillenaar

Campus Recruiter Legal/ Notary

willem.hillenaar@loyensloeff.com
+31 20 578 5456