Werkstudent Energy & Infrastructure

Amsterdam 22 February 2023
Ben jij een enthousiaste student Nederlands recht aan het eind van je bachelor of het begin van je master (WO) en heb je interesse in de functie van werkstudent bij de praktijkgroep Energy & Infrastructure bij Loyens & Loeff? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als werkstudent bij Energy & Infrastructure: 

Onze praktijkgroep in Rotterdam en Amsterdam  focust op (hernieuwbare) energie en infrastructuur projecten. We werken samen met kantoorgenoten van alle andere praktijkgroepen binnen onze thuismarkten. In totaal tellen wij meer dan 60 advocaten, fiscalisten en notarissen die zich focussen op de ontwikkelingen binnen de energie (e.g. energietransitie) en infrastructuur markten vanuit hun eigen expertise.

Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het bijhouden van de marktontwikkelingen op het gebied van (hernieuwbare) energie en infrastructuur, het onderzoeken van informatie over marktspelers en het voorbereiden van pitches en nieuwsbrieven. Je zult ook verschillende inhoudelijke werkzaamheden verrichten, met name in het kader van onze know-how.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

  • Hebt affiniteit met ondernemingsrecht en de energietransitie;

  • Vindt het leuk om in een grensoverschrijdende praktijk te werken;

  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden én uitstekende beheersing van het Engels in woord en geschrift;

  • Beschikt over goede onderzoeksvaardigheden, bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten;

  • Bent digitaal vaardig en vindt het leuk om aan onze digital presence te werken;

  • Bent proactief en een team player;

  • Bent vanaf 1 september 2022 gedurende minimaal 6 maanden voor 2 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Als werkstudent leer je onze dagelijkse praktijk goed kennen. Doordat je iedere week 2 dagen aanwezig bent, ben je echt onderdeel van het team. Als werkstudent krijg je goede begeleiding van een mentor die jou op weg helpt en je wegwijs zal maken binnen het team en ons kantoor. Behalve dat je op inhoudelijk vlak met ons kennismaakt, kun je als werkstudent ook deelnemen aan alle sociale activiteiten binnen Loyens & Loeff.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren. 

Solliciteer op deze werkstudent vacature in Amsterdam/Rotterdam

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer nu'. Vragen kun je stellen aan Noa Moerel (recruiter): +31 10 224 6270 of noa.moerel@loyensloeff.com

 

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen.

 

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Noa.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?