Generic filters
Exact matches only

Werkstudent Litigation & Risk Management (Amsterdam / Rotterdam)

Amsterdam 25 May 2023
Ben jij een enthousiaste student Nederlands recht aan het eind van je bachelor of het begin van je master en heb je interesse in de functie van werkstudent bij de praktijkgroep Litigation & Risk Management in Amsterdam of Rotterdam bij Loyens & Loeff? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze praktijkgroep zijn er meerdere plekken beschikbaar.

Dit ga je doen als werkstudent bij Litigation & Risk Management:

  • je ondersteunt de professional support lawyer en advocaten van de praktijkgroep op het gebied van knowhow-ontwikkeling;

  • je verzamelt informatie over relevante ontwikkelingen op het gebied van ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen, commerciële contracten, burgerlijk procesrecht, arbitrage, verzekeringsrecht, intellectueel eigendoms- en ICT-recht en IPR;

  • daarnaast houd je je bezig met jurisprudentieonderzoek en draag je bij aan het structureren en bijhouden van de knowhow, modellen en memoranda.
     

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

  • hebt affiniteit met genoemde rechtsgebieden;

  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden én uitstekende beheersing van het Engels in woord en geschrift;

  • bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten;

  • bent minimaal 6 maanden 2 of 3 dagen per week beschikbaar.


Wat bieden wij jou?

Als werkstudent leer je onze dagelijkse praktijk goed kennen. Doordat je iedere week 2 à 3 dagen aanwezig bent, ben je echt onderdeel van ons team en ondersteun je – naast de werkzaamheden op het gebied van knowhow – de advocaten bij diverse werkzaamheden. Als werkstudent krijg je begeleiding van een persoonlijke mentor die jou op weg helpt en je wegwijs zal maken binnen ons team en ons kantoor. Behalve dat je op inhoudelijk vlak met ons kennismaakt, kun je als werkstudent ook deelnemen aan alle sociale activiteiten binnen Loyens & Loeff.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze werkstudent vacature in Amsterdam/Rotterdam

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen.
 

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘apply'. Vragen kun je stellen aan Noa Moerel (recruiter): +31 10 224 6270 / noa.moerel@loyensloeff.com.
 

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Livia of Noa

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?