Generic filters
Exact matches only

Werkstudent Privacy & cybersecurity in Amsterdam

Amsterdam 05 July 2024

Ben jij een enthousiaste student Nederlands recht aan het eind van je bachelor of het begin van je master en heb je interesse in de functie van werkstudent bij het Privacy & Cybersecurity team van Loyens & Loeff? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als werkstudent:

  • Je ondersteunt het team op het gebied van knowhow-ontwikkeling.

  • Je verzamelt informatie over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van privacy en cybersecurity.

  • Daarnaast houd je je bezig met jurisprudentieonderzoek en draag je bij aan het structureren en bijhouden van de knowhow, modellen en memoranda.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

  • hebt affiniteit met het rechtsgebied

  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden én uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift

  • bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten

  • bent op korte termijn minimaal 6 maanden 2 dagen per week beschikbaar

Wat bieden wij jou?

Als werkstudent leer je onze dagelijkse praktijk goed kennen. Doordat je iedere week 2 dagen aanwezig bent, ben je echt onderdeel van het team. Als werkstudent krijg je goede begeleiding van een mentor die jou op weg helpt en je wegwijs zal maken binnen het team en ons kantoor. Behalve dat je op inhoudelijk vlak met ons kennismaakt, kun je als werkstudent ook deelnemen aan alle sociale activiteiten binnen Loyens & Loeff.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.

Solliciteer op deze werkstudent vacature in Amsterdam

Ben jij de ambitieuze student die wij zoeken en wil je ervaring opdoen binnen ons kantoor? Solliciteer dan nu via de ‘apply’-button. Voor je sollicitatie vragen wij jou je cv en motivatiebrief te uploaden via onze website.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Willem Hillenaar (Recruiter): +31205785456 of willem.hillenaar@loyensloeff.com of Hanin Abu-Khamseen (Recruiter): +31633007500 of hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Hanin Abu-Khamseen

Campus Recruiter Legal/ Notary

hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com
+31 20 578 5582

Willem Hillenaar

Campus Recruiter Legal/ Notary

willem.hillenaar@loyensloeff.com
+31 20 578 5456