Generic filters
Exact matches only

Case Fondue 2024

Nederland & Zwitserland 29 February 2024

 

Durf jij je vingers te branden aan onze Case Fondue?

Van woensdag 28 februari tot en met vrijdag 1 maart 2024 vindt de Loyens & Loeff Case Fondue plaats in Zürich! Dé plek waar het beste fiscale talent van Nederland komt bovendrijven. In drie intensieve dagen werk je onder leiding van onze fiscalisten aan een interessante casus. Tijdens de Case Fondue ga je op onderzoek uit en besteed je aandacht aan al onze fiscale richtingen. Onder meer de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, loonheffingen en btw komen aan bod. Hierna zul je in teamverband een volledig fiscaal advies presenteren.

Tijdens deze driedaagse reis krijg jij de kans om ons kantoor op een luchtige en gezellige manier te leren kennen. Onder het genot van goed eten, drinken en leuke activiteiten, zullen wij Zürich gaan verkennen. Ook zullen wij een bezoek brengen aan onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam én Zürich.

 

WAAR: Zürich, Zwitserland

WANNEER: 28, 29 februari en 1 maart 2024

WIE: studenten Fiscaal Recht en Fiscale Economie

 

Wil jij kennismaken met de fiscale praktijk van Loyens & Loeff? Meld je dan vóór 15 januari 2024 aan via de apply-button. Voor deze sollicitatie dien je een motivatiebrief, cv en cijferlijst(en) te uploaden. Eind januari worden er korte sollicitatiegesprekken ingepland.

 

SAVE THE DATE: vrijdag 23 februari 2024 vindt de kick-off plaats.

 

De kosten van deze reis worden volledig vergoed. Heb je vragen over het proces of twijfel je om te solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op. WIj denken graag met je mee over de mogelijkheden! Voor vragen kun je terecht bij Elisabeth Visser (Recruiter) via onderstaande gegevens.

 

Tot dan!

Apply