Generic filters
Exact matches only

L&L Green Deal - Business Course Kopenhagen

Kopenhagen 21 April 2023

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze student die meer te weten wil komen over Loyens & Loeff en ons Energy & Infrastructure team? En wil jij graag Kopenhagen met ons ontdekken? Dan zoeken wij jou!

 

Van maandag 24 april tot en met woensdag 26 april 2023 vindt de eerste editie van de ‘L&L Green Deal’ plaats in Kopenhagen. Tijdens deze business course ga je onder leiding van ons Energy & Infrastructure team op een informele manier aan de slag met een typische renewable energy casus en kun je ontdekken hoe onze advocaten en fiscalisten binnen Loyens & Loeff samenwerken aan projecten die in het teken staan van duurzame energie. In Kopenhagen zal worden gewerkt aan jouw soft skills, gaan we langs bij één van onze cliënten en kun jij op een informele manier kennismaken met Loyens & Loeff, het Energy & Infrastructure team en natuurlijk de stad zelf. Wij trappen de L&L Green Deal af op 14 april 2023 met een Kick-off op ons kantoor in Amsterdam.

 

WAT: Kick-off | Business Course

WAAR: Amsterdam, Nederland | Kopenhagen, Denemarken

SAVE THE DATE: 14 april 2023 | 24, 25 en 26 april 2023

 

Studeer jij Nederlands en/of Fiscaal of Notarieel Recht en ben jij geïnteresseerd in de juridische en/of fiscale aspecten van transacties in het kader van de energietransitie? Meld je dan vóór 31 maart 2023 aan via de knop ‘apply. Wij ontvangen graag jouw:

  • curriculum vitae (cv);
  • motivatiebrief (in het Nederlands); en
  • cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen.

 

In de eerste week van april 2023 zal de selectie plaatsvinden en kunnen er korte (online) gesprekken worden ingepland.

 

Met vragen kun je terecht bij één van onze Recruiters Noa Moerel (noa.moerel@loyensloeff.com/+31102246270) of Elisabeth Visser (elisabeth.visser@loyensloeff.com/+31205785321).