Generic filters
Exact matches only

Top Skills Traject

Virtual 15.00 uur 04 February 2021

Top Skills @ Loyens & Loeff

In vijf interactieve sessies waarin jij op zoek gaat naar hoe je jouw skills kunt gebruiken in je verdere carriere! Het Loyens & Loeff Top Skills-traject komt terug! In deze vernieuwde versie zoomen we in op jouw persoonlijkheid en gaan we op zoek naar hoe jij jouw skills kunt gebruiken in je verdere carrière. Wie ben jij en waar sta je voor? Wat kan jij en waar kan je aan werken? Onder begeleiding van coach Eveline Horbach ga jij tijdens vijf interactieve sessies op zoek naar de antwoorden op deze en meer persoonlijke vragen en leer je ondertussen ons kantoor wat beter kennen. Zo kom je er achter wat jij kan bijdragen aan een van onze teams! Enthousiast geworden? Meld je aan via onderstaande knop!

In vijf sessies gaan we aan de slag met jouw persoonlijkheid. De workshops zullen aan het einde van de middag plaatsvinden op de volgende data.

  • 4 Februari
  • 11 Februari
  • 18 Februari
  • 4 Maart
  • 11 Maart

Uiteraard hopen we jullie fysiek te mogen ontvangen maar volgen wij de richtlijnen van het RIVM. De kans zal daarom groot zijn dat we het traject virtueel moeten volgen. Hier zullen we jullie t.z.t. meer over laten weten. We zullen er alles aan doen om het traject ook vritueel tot een succes te laten brengen!

De deadline om je aan te melden voor het Top Skills Traject is helaas verlopen.