Generic filters
Exact matches only

Duitssprekende werkstudent Tax

Rotterdam 20 October 2023

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Duitssprekende student (C1-niveau)!

Ben jij aan het einde van je bachelor of het begin van je master (WO) Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie en heb je interesse in deze functie in Rotterdam of Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens dit werkstudentschap maak je kennis met het fiscale werk van onze praktijkgroep(en) en draai je mee met onze german desk.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button apply. Neem bij vragen gerust contact op met Elisabeth (Recruiter) via onderstaande gegevens. 

 

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder je cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en). Alvast bedankt!

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure voor een werkstudentschap vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Elisabeth.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Elisabeth Visser

Campus Recruiter Tax

elisabeth.visser@loyensloeff.com
+31 20 578 5321