Generic filters
Exact matches only

Employment Tax Compliance Adviser

Amsterdam 20 October 2023

Wil je werken in een unieke functie waarin de aangifte- en adviespraktijk worden gecombineerd? En wil jij werken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven? Solliciteer dan nu!

Dit ga je doen als Employment Tax Compliance Adviser

Als Employment Tax Compliance Adviser maak je deel uit van het loonheffingen team van de afdeling Employment & Benefits. Dit team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers en houdt zich bezig met loonbelasting en sociale zekerheid ten aanzien van het management en de werknemers van multinationals en het grotere Nederlandse bedrijfsleven. Het team is zeer gedreven en de verkregen kennis wordt actief en enthousiast met elkaar en de cliënten gedeeld.

Als Employment Tax Compliance Adviser bestaat je werk uit een unieke mix van aangifte- en advieswerkzaamheden en je werkt nauw samen met je aangifte- en adviescollega’s uit het team en andere praktijkgroepen aan uitdagende zaken. Binnen ons team combineren wij namelijk de nationale en internationale praktijk. Hiermee gaat hand in hand dat jij al snel het aanspreekpunt bent voor cliënten op de dossiers waar jij verantwoordelijkheid voor draagt. Je verdiept je dagelijks in de maatschappelijke ontwikkelingen op jouw vakgebied, evenals nieuwe nationale en Europese wetgeving, zodat jij de cliënt altijd voorziet van actuele kennis. Voordat je het weet heb jij je ontwikkeld tot een ervaren specialist.

In deze rol ga je je bezighouden met

 • het bepalen van de fiscale positie van werknemers en bestuurders van internationale ondernemingen en het opstellen van hun (complexe) aangiften inkomstenbelasting, met de daarbij behorende toelichtingen op de aangifte;
 • het begeleiden van inkomende en uitgaande expats ten aanzien van hun fiscale positie, inclusief het aanvragen van 30%-regelingen en A1-verklaringen;
 • het maken van tax equalization berekeningen en (complexe) payroll berekeningen;
 • in teamverband meewerken aan belastingadvies voor Nederlandse en buitenlandse ondernemingen ten aanzien van hun beloningsbeleid en fiscale procesbeheersing.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij                  

 • hebt een afgeronde opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie op minimaal HBO niveau;
 • hebt 1 tot 4 jaar werkervaring met loonheffingen en het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, opgedaan binnen een accountants- of advieskantoor of in het bedrijfsleven;
 • wil graag werken in een inhoudelijk brede en gecombineerde nationale en internationale praktijk;
 • beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • bent resultaatgericht, kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler;
 • beschikt over sterke communicatieve en analytische vaardigheden en over een uitstekend cijfermatig inzicht.

Dit bieden wij jou

 • de mogelijkheid om op kantoor Amsterdam én Rotterdam te werken;
 • een (elektrische) fietsregeling (en oplaadpunten op kantoor);
 • hybride werken, budget om je thuiswerkplek in te richten en een internetvergoeding;
 • een collectieve bonusregeling, een volle maand vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • verschillende sportactiviteiten, waaronder hardlopen, wielrennen, voetbal, hockey en korting op een sportschoolabonnement;
 • gratis fruit, gevarieerde lunch en de lekkerste koffie van onze huisbarista;
 • sociale activiteiten zoals teambuilding, vrijdagmiddagborrels en een feestelijk eindejaarsfeest;
 • de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button apply. Neem bij vragen gerust contact op met Elisabeth (Recruiter) via onderstaande gegevens. 

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Jan Bart Schober (partner) via: jan.bart.schober@loyensloeff.com of +31622122993.

 

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder je cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en). Alvast bedankt!

Note: De integriteit van Loyens & Loeff als kantoor en van onze medewerkers is essentieel. Screening van onze medewerkers maakt daarom deel uit van de indiensttreding. De screening vindt plaats op basis van de rol die u gaat vervullen bij Loyens & Loeff. Afhankelijk van het functieniveau kan de screening bestaan uit een VOG. Uw arbeidsovereenkomst treedt pas in werking onder de opschortende voorwaarde dat de screening volledig en positief is afgerond. Neem contact op met de desbetreffende recruiter voor meer informatie over deze screening. 

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Noa Moerel

Recruitment Adviser

Noa.Moerel@loyensloeff.com
+31 10 224 6270

Luna Staal

Recruitment Adviser

Luna.Staal@loyensloeff.com
+31 20 578 5171