Generic filters
Exact matches only

Junior Employment Tax Adviser

Amsterdam 20 October 2023

Voor ons Employment & Benefits team zoeken wij junior belastingadviseurs met interesse in loonheffingen. Wil jij de mooiste bedrijven van Nederland en ver daarbuiten adviseren over alle fiscale zaken die hun personeel raken? Solliciteer dan nu!

Als beginnende Employment Tax Adviser werk je enerzijds aan inhoudelijk complexe vraagstukken binnen onze fiscale praktijk, anderzijds verruim je je blikveld door samen te werken met onze advocaten en notarissen. Tezamen met onze uitstekende opleidingsmogelijkheden en informele werksfeer biedt Loyens & Loeff je de beste basis voor je fiscale carrière.

Dit ga jij doen als Employment Tax Adviser

 • je helpt cliënten door het opstellen van fiscale adviezen;

 • je schrijft verzoek- en bezwaarschriften aan de Belastingdienst;

 • je werkt samen met fiscalisten en advocaten aan uitdagende transacties;

 • je bent al snel het aanspreekpunt voor (inter-)nationale cliënten op de dossiers waar jij verantwoordelijkheid voor draagt.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

 • hebt affiniteit met fiscale vraagstukken die mensen direct raken;

 • hebt een afgeronde master Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie;

 • werkt graag in een team;

 • bent proactief en ondernemend;

 • bent resultaat- en kwaliteitsgericht.

Hier ga je werken als Employment Tax Adviser

Als Employment Tax Adviser maak je deel uit van het loonheffingen team van de afdeling Employment & Benefits. Dit team houdt zich bezig met het volledige terrein van de loonbelasting en premieheffingskant van de sociale zekerheid ten aanzien van het management en de werknemers van multinationals en het grotere Nederlandse bedrijfsleven. Het team werkt nauw samen met andere fiscale praktijkgroepen en advocaten aan bijvoorbeeld fusies en overnames, reorganisaties en aandelenparticipaties door management of werknemers. Daarnaast adviseert het team cliënten op een doorlopende basis over loonbelastingvraagstukken op een hoogstaand niveau. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen de nationale en de internationale praktijk, waardoor je werk zeer gevarieerd is en je je breed kan ontwikkelen.

Loyens & Loeff is een van origine Nederlands kantoor met de grootste full service praktijk van Nederland. Je maakt deel uit van een collegiaal team van fiscalisten waarin intensief wordt samengewerkt. Je wordt omringd door een groot aantal professionals in een dynamische werkomgeving waar jouw werk geen dag hetzelfde is.

Dit bieden wij jou

 • de mogelijkheid om op kantoor Amsterdam én Rotterdam te werken;

 • een (elektrische) fietsregeling (en oplaadpunten op kantoor);

 • hybride werken, budget om je thuiswerkplek in te richten en een internetvergoeding;

 • een collectieve bonusregeling, een volle maand vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;

 • verschillende sportactiviteiten, waaronder hardlopen, wielrennen, voetbal, hockey en korting op een sportschoolabonnement;

 • gratis fruit, gevarieerde lunch en de lekkerste koffie van onze huisbarista;

 • sociale activiteiten zoals teambuilding, vrijdagmiddagborrels en een feestelijk eindejaarsfeest;

 • de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button apply. Neem bij vragen gerust contact op met Elisabeth (Recruiter) via onderstaande gegevens. 

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Jan Bart Schober (Partner) via: jan.bart.schober@loyensloeff.com of +31622122993.

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder je cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en). Alvast bedankt!

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Elisabeth Visser

Campus Recruiter Tax

elisabeth.visser@loyensloeff.com
+31 20 578 5321