Generic filters
Exact matches only

Kandidaat-Notaris

Amsterdam 12 April 2024

Amsterdam, Rotterdam

Ben jij (bijna) klaar met je master notarieel recht? Solliciteer dan nu als kandidaat-notaris! Binnen ons notariaat werk je op het allerhoogste niveau mee aan zaken die vaak het nieuws halen! We gooien je graag in het diepe, maar bieden ook genoeg begeleiding aan.

Als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff werk je aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven. Jij en jouw collega’s zijn gepassioneerd, gedreven en altijd op zoek naar mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te blijven groeien.

Daarbij zijn wij sterk in het creëren en benutten van nieuwe kansen waardoor ons kantoor in beweging blijft en het werk nooit hetzelfde is. Je komt in een omgeving waarin op hoog juridisch niveau wordt samengewerkt met zowel advocaten als fiscalisten. Je komt te werken binnen één van onze praktijkgroepen, namelijk Corporate, Real Estate of Family Owned Business & Private Wealth. Na ongeveer anderhalf jaar wissel je naar een andere praktijkgroep, zodat je breed wordt opgeleid.

Dit ga je doen als kandidaat-notaris:

De ene keer assisteer je bij een grote vastgoedtransactie, waarbij je de aandelen van de verkopende partij naar de koper overhevelt. Het moment daarop help je met de financiering door aandelen te verdelen tussen de oprichters en de investeringsmaatschappij. Wanneer je als kandidaat-notaris start begin je met de Loyens & Loeff Introduction Academy. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Verder is er volop aandacht voor interne opleidingen.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij (hebt):

  • een (bijna) afgeronde master notarieel recht;

  • beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en, bij voorkeur ook, Engelse taal;

  • bent resultaatgericht, kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler.

Hier ga je werken als kandidaat-notaris in Amsterdam/Rotterdam

Loyens & Loeff heeft het grootste notariaat van Nederland. Dat betekent dat je bij ons omringd wordt door een groot aantal professionals met elk hun eigen specialisme en mate van senioriteit. Oftewel: een ontzettend leerzame werkomgeving.
 

Dit bieden we je:

  • een moderne, informele en internationale werkomgeving, goed bereikbaar met OV;

  • goede doorgroeimogelijkheden en een ruim aanbod aan interne trainingen en opleidingen;

  • een volle maand vakantiegeld en een feestdagenuitkering in december;

  • een iPhone en een fietsregeling;

  • uitstekende extra’s zoals: sportfaciliteiten en gratis fruit op het werk.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze kandidaat-notaris vacature in Amsterdam/Rotterdam

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘apply'. Vragen kun je stellen aan Willem Hillenaar (recruiter): +31 20 578 5456 of willem.hillenaar@loyensloeff.com of aan Hanin Abu-Khamseen (recruiter): +31 20 578 5582 of hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij jou om een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Willem.

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Hanin Abu-Khamseen

Campus Recruiter Legal/ Notary

hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com
+31 20 578 5582

Willem Hillenaar

Campus Recruiter Legal/ Notary

willem.hillenaar@loyensloeff.com
+31 20 578 5456