Generic filters
Exact matches only

Student-Stage Advocatuur

Amsterdam 12 April 2024

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende fulltime stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken.

Tijdens een binnenlandse stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je loopt stage op één van onze praktijkgroepen, namelijk: Competition & Regulatory, Corporate, Employment & Benefits, Energy & Infrastructure, Finance, Financial Markets & Products, Investment Management, Litigation & Risk Management of Real Estate. Gedurende jouw stage werk je samen met jouw collega’s en voer je diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Jouw persoonlijke mentor begeleidt je tijdens jouw stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die wij organiseren.
 

Waar:

Afhankelijk van de praktijkgroep loop je stage in onze Amsterdamse en/of Rotterdamse vestiging. Je kunt kosteloos gebruik maken van het Loyens & Loeff appartement in Rotterdam wanneer je ver moet reizen.
 

Voor wie:

Derdejaars bachelor- en masterstudenten Nederlands recht
 

Duur:

Twee kalendermaanden, fulltime.

Vergoeding:

€ 1000,- bruto per maand.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.
 

Solliciteer op deze vacature in Amsterdam/Rotterdam

De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen), gevolgd door een gesprek met twee mentoren van de student-stagiairs.
 

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen.

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘apply'. Vragen kun je stellen aan Willem Hillenaar (recruiter): +31 20 578 5456 of willem.hillenaar@loyensloeff.com of aan Hanin Abu-Khamseen (recruiter): +31 20 578 5582 of hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com.  

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Hanin Abu-Khamseen

Campus Recruiter Legal/ Notary

hanin.abu-khamseen@loyensloeff.com
+31 20 578 5582

Willem Hillenaar

Campus Recruiter Legal/ Notary

willem.hillenaar@loyensloeff.com
+31 20 578 5456