Generic filters
Exact matches only

Student-stage in Parijs, Londen of New York! 

Amsterdam 28 July 2023

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff, zowel in Nederland als in één van onze buitenlandse vestigingen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Ben jij benieuwd hoe gesprekken met cliënten verlopen in Nederland én in het buitenland? En wil jij meer leren over memo’s schrijven en jurisprudentieonderzoek? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!  

Gedurende een stage van twee maanden leer je Loyens & Loeff op een unieke manier kennen. Na een maand stage op een Nederlandse vestiging, krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in New York, Londen of Parijs. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en draait volledig mee met de praktijk. Daarnaast ontmoet je veel collega’s, andere student-stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten.  

Voor wie: 

Derdejaars bachelor- en masterstudenten Nederlands Recht, Notarieel Recht, Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie met aantoonbare juridische ervaring.  

Waar: 

De eerste maand kom je te werken binnen één van onze praktijkgroepen in Nederland. Dit is afhankelijk van je interesses en voorkeuren. De tweede maand loop je stage in Parijs, Londen of New York. In goed overleg zullen wij kijken op welk kantoor er wanneer plek is en waar wij jou kunnen plaatsen.  

Vergoeding: 

De stagevergoeding betreft EUR 1000,- bruto per maand. Als je ver buiten Amsterdam of Rotterdam woont kan je de eerste maand kosteloos gebruik maken van ons studenten appartement in Rotterdam. Voor de tweede maand regelen en betalen wij je reis- en huisvestingskosten in het buitenland. Daarnaast krijg je ook een dagelijkse vergoeding.  

Mocht je wegens financiële overwegingen of andere bezwaren twijfelen om te solliciteren, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.  

Wie zijn wij? 

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebiedbediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 4 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren. 

Solliciteer op deze vacature 

De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen), gevolgd door een assessment en een sollicitatiegesprek. 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu voor deze vacature via de apply button. Vragen kun je stellen aan Livia t Hoen (Recruiter Legal) of Elisabeth Visser (Recruiter Tax).  

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?