Generic filters
Exact matches only

Student-stage Tax (Rotterdam)

Rotterdam 20 October 2023

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende full-time stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken!

Tijdens een binnenlandse stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je werkt samen met fiscalisten, advocaten en kandidaat-notarissen en voert diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Je persoonlijke mentor begeleidt jou tijdens je stage. Je leert ons kantoor goed kennen en je ontmoet veel andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Als fiscale student-stagiair in Rotterdam kom je te werken binnen één van onze praktijkgroepen. Geïnteresseerd in twee praktijkgroepen? In Rotterdam is het mogelijk om halverwege jouw stage te switchen naar een andere richting.

  • Employment Tax;

  • Family Owned Business & Private Wealth;

  • Indirect Tax;

  • Multinationals.

Waar:
Je kunt kiezen of je op onze Amsterdamse of Rotterdamse vestiging stage wilt lopen. Je kunt, onder bepaalde voorwaarden, kosteloos gebruik maken van het Loyens & Loeff appartement in Rotterdam.

Voor wie:   
Derdejaars bachelor- en masterstudenten Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie. 

Duur:        
Twee maanden, full-time.

Vergoeding:
€ 1000,- bruto per maand.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen), gevolgd door een gesprek met twee leden uit de student-stagiair commissie.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. 


Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via de button apply. Neem bij vragen gerust contact op met Elisabeth (Recruiter) via onderstaande gegevens. 

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder je cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en). Alvast bedankt!

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Elisabeth Visser

Campus Recruiter Tax

elisabeth.visser@loyensloeff.com
+31 20 578 5321