Starter - Tax Compliance Adviser Family Owned Business

Amsterdam, Rotterdam 15 October 2022

Tax Compliance Adviser Family Owned Business & Private Wealth. 

Wil je werken in een unieke functie waarin de aangifte- en adviespraktijk worden gecombineerd? Wil jij werken voor de mooiste familiebedrijven van Nederland? Solliciteer dan nu!

Als Tax Compliance Adviser bij Loyens & Loeff bestaat je werk uit een unieke mix van aangifte- en advieswerkzaamheden. Je werkt samen met Tax Advisers aan uitdagende zaken. Het team is zeer gedreven en de verkregen kennis wordt actief en enthousiast met elkaar en de cliënten gedeeld. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken met een goede balans tussen werk en privé.

Daarnaast wordt er veel nadruk gelegd op zelfontplooiing en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Er is ruimte om verschillende interne opleidingen en cursussen te volgen die aansluiten op je ervaring en je interesse, eventueel aangevuld met externe opleidingen op het gebied van tax accounting en tax reporting. Ook is het mogelijk om je werkzaamheden te combineren met het volgen van een (pre)master aan de universiteit.

Dit ga je doen als Tax Compliance Adviser

 • Het bepalen en reviewen van de fiscale positie in de commerciële jaarrekening.
 • Het opstellen van (complexe) aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelastring, met de daarbij behorende uitgebreide rapportage met toelichtingen op de aangifte.
 • In teamverband meewerken aan belastingadvies voor Nederlandse familiebedrijven en hun aandeelhouders.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

 • Hebt een (bijna) afgeronde hbo opleiding Fiscaal Recht en Economie/Finance Tax & Advice of een afgeronde wo bachelor fiscale economie.
 • Hebt plezier in het werken met cijfers en het leggen van verbanden.
 • Beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bent proactief en ondernemend
 • Bent resultaatgericht, kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler.
 • Beschikt over sterke communicatieve en analytische vaardigheden en over een uitstekend cijfermatig inzicht.

Hier ga je werken als Tax Compliance Adviser bij FOB & PW

Loyens & Loeff is een van origine Nederlands kantoor met de grootste full service praktijk van Nederland. Je maakt deel uit van een collegiaal team van fiscalisten waarin intensief wordt samengewerkt. Je bent omringd door een groot aantal professionals in een dynamische werkomgeving waar jouw werk geen dag hetzelfde is.

Loyens & Loeff is met haar praktijkgroep Family Owned Business &; Private Wealth (FOB&PW) een toonaangevende speler in de Benelux en Zwitserland op het vlak van fiscale en civieljuridische dienstverlening aan familiebedrijven, hun aandeelhouders en aan high net worth individuals. Wij bieden een unieke combinatie van fiscale en civieljuridische dienstverlening, waarbij kwaliteit voorop staat en waarbij wordt gewerkt voor cliënten in de top van de markt. Het team onderhoudt duurzame cliëntrelaties en is “trusted advisor”, pragmatisch en persoonlijk. 

De praktijkgroep FOB & PW bestaat uit meer dan 50 collega’s in Rotterdam en Amsterdam. Het team bestaat uit fiscalisten, (kandidaat)notarissen en professional support, die samen met collega’s van andere praktijkgroepen vaste cliëntrelaties onderhouden en ontwikkelen.

Dit bieden we je

 • Een moderne, informele en internationale werkomgeving.
 • Goede doorgroeimogelijkheden en een ruim aanbod aan interne trainingen en opleidingen.
 • Een volle maand vakantiegeld en een feestdagenuitkering in december.
 • Een iPhone, een fietsregeling en een auto leaseregeling.
 • Uitstekende extra’s zoals: korting op een sportschool abonnement en gratis fruit op het werk.
 • Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het OV.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied ondersteund. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 fiscalisten, advocaten en notarissen op zes kantoren in de thuismarkt en op acht vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

 

Solliciteer op deze vacature in Rotterdam

Ben jij de ambitieuze student die wij zoeken? Solliciteer dan via de button ‘apply’. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag jouw cv, motivatiebrief en cijferlijst. Vragen over het proces of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Elisabeth Visser (Recruiter) via onderstaande gegevens.

Share

Interested?

Apply

Questions?

Application procedure

 • Step one

  You will start your application procedure by filling in the online application form.

 • Step two

  Our recruitment team will receive your application and evaluate your CV, letter of motivation, grades and previous reviews.

 • Step three

  Our recruitment team will give you a call to share their thoughts about your ability to start as a junior at Loyens & Loeff.

 • Step four

  The recruitment team will invite you to make an online cognitive assessment.

 • Step five

  After you finished the cognitive assessment, you will be invited to speak in two interviews. First an HR-interview with one of our recruiters and after with two of our partners. We will ask you to fill in a personality questionnaire for the HR-interview.

 • Step six

  After you finished these two interviews, our recruiter will call you and share the evaluation of these interviews with you.

 • Step seven

  You will be invited to the last round of interviews again with two of our partners. This will be the last round of interviews.

 • Step eight

  The integrity of Loyens & Loeff as a firm and of our employees is essential. Screening our employees is therefore part of the employment. Our recruiters will ask you to send in a VOG.

 • Step nine

  Did you make it? You will soon receive important information about the start of your position at Loyens & Loeff. Congrats!