Generic filters
Exact matches only

Werkstudent Tax Knowledge Centre

Amsterdam 09 June 2023

Ben jij (bijna) begonnen met je master Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie en ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin jij kennis maakt met de werkzaamheden van het Tax Knowledge Centre? Solliciteer dan nu!

Voor ons Tax Knowledge Centre in Amsterdam zoeken wij werkstudenten voor twee of drie dagen per week gedurende een periode van minimaal drie maanden.

Het TKC bestaat hoofdzakelijk uit hoogleraren en universiteitsdocenten alsmede medewerkers met een achtergrond in de fiscale adviespraktijk. De werkzaamheden van het TKC bestaan, naast uiteraard het ontsluiten van kennis, onder meer uit het informeren van de belastingadviseurs over nationale en internationale fiscale ontwikkelingen, bijvoorbeeld in de vorm van interne memo’s of presentaties, en het fungeren als klankbord voor vaktechnische kwesties die opkomen binnen de fiscale praktijk.

Als werkstudent bij het TKC zul je bij al deze werkzaamheden betrokken worden en bestaat er de mogelijkheid om mee te schrijven aan artikelen voor de fiscale vakliteratuur. Daarnaast zal je ook aansluiten bij de (vaktechnische) vergaderingen van één van onze fiscale praktijkgroepen, zodat je ook ervaart wat het werken als belastingadviseur bij Loyens & Loeff inhoudt en collega’s buiten het TKC leert kennen.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

  • bent (bijna) begonnen aan je master Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie;

  • beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;

  • beschikt over zeer sterke analytische vaardigheden en over een uitstekend cijfermatig inzicht;

  • bent in staat om zelfstandig te werken, pro-actief en een teamplayer;

  • vindt het leuk om in nationale en internationale fiscale wetgeving te duiken en complexe vraagstukken uit te zoeken.

Dit bieden wij jou naast het werkstudentschap,

  • een mentor, die jou gedurende je werkstudentschap begeleidt;

  • een moderne, informele en internationale werkomgeving.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze vacature in Amsterdam

Ben jij de ambitieuze student die wij zoeken? Solliciteer dan nu via de 'Apply'-button. Vragen over het proces of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Elisabeth Visser (Recruiter) via onderstaande gegevens. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Liesbeth Hendrix (TKC Tax Adviser: liesbeth.hendrix@loyensloeff.com). 

Share Go to Magnet me

Interested?

Apply

Questions?

Elisabeth Visser

Campus Recruiter Tax

elisabeth.visser@loyensloeff.com
+31 20 578 5321